Gamla vänner <3

När vi åkte hem från stallet tog vi en liten tur upp till Bollebygds Ridklubb för att se hur det såg ut. Vi var bara på parkeringen oc vid hagen där vi hälsade på Mandel och Yellow <3 Inte så många välbekanta ansikten som det borde varit nu när Paso, Wargas, Ragtime och Octet är borta, vilket gör att man blir lite extra glad för dom man faktiskt känner igen.

Fina Yellow Fever

Fina killar <3


Mandel <3

En Lördag med lite hopp

Idag har jag och mamma varit i stallet tillsammans. Mamma ville se om hon kunde rida lite utan att få för ont i knät. Dessutom hade hon fått för sig att hon skulle hoppa studs ^^. Med studsen fick vi inte riktigt till det så det fick bli ett ensamt litet hinder istället. Jag red fram och sen fick mamma ta över och sen när hon tyckte hon var klar så red jag lite till.





Gosi Gos <3

Åkte till stallet runt kl 15 och efter att ha dammat av Lasse en aning gav vi oss ut på vägarna. Han går så sjukt långsamt när han är påväg bortor men så fort han känner att det är hemväg så startar motorn ^^. Jag galopperade på bortvägen så det gick inte särskilt fort, tror jag travade snabbare på hemvägen faktiskt ^^. Han är så underbart härlig att trava när han startar motorn och man inte behöver driva hela tiden <3

Vi träffade på en huggorm idag, men Lasse såg den inte men som tur vad gjorde jag de annars hade han nog trampar ner den i asfalten :O Är ändå lite glad att han inte såg den för fy sjutton vad feg han kan vara när han sätter den sidan till. Inga större incidenter hände sedan, förutom att det var lite läskigt när det var två gubbar uppe på ett tak.

Väl tillbaka i stallet blev det att svampa av, stackars Lasse hatar att få vatten på ryggen... Men lite får han allt tåla ;) Sedan fick han ett äpple och sen var det dags att gå ut och rulla sig för då hade han ju varit ren i nästan 2 timmar! Så kan vi inte ha de ;)


Älskar den vågiga toffsen mellan hans öron

Hittade granbarr i nacken när jag kom hem :)

"Sluta löjla dig med den där så vi kan gå hem!"

"Wiiiiieee inte långt kvar hem!!!"

Den snyggaste <3

Underbaringen <3

Lyckan är...

...att höra hästarnas hovar slå mot grusvägen i full galopp. Idag har jag och Lasse varit ute på en ridtur med Hannah och Leon. Vi red upp till Ballasjön och sedan full galopp från motorvägen upp för Lasses favorit racingsträcka! Jädrar vad det gick undan, trodde nästan inte att dom två herrarna kunde springa så fort. Efter det tog vi en extra runda i skogen och hittade på en egen liten väg. Jag är ju så feg när det går nerför i skogen bara så jag vågade inte rida ner utan fick leda min lilla ponnie. Det var två glada tjejer och två svettiga hästar som återvände till stallet efter ca 1,5 h. Där blev det spolslangen och sedan fick båda två äta lite gräs innan vi släppte ut dom i hagen så dom kunde rulla sig!

Racerponnie på skogspromenad <3

Leon duschar :)

Glad hästing!

Nostalgi!

Satt nyss och kollade på lite hästbilder från våran husvagnssemster 2008. Vi var ju bl.a på Euro Cheval som är en gigantisk hästmässa som hålls i Schwarzwald vart annat år.

Schwarzwälder Kaltblut, så otroligt fina!!

Fyrspann med Shirehästar

Lippizanare

Islandshästar

Islandshäst

Söta små shettisar

Schwarzwälder Kaltblut igen! <3

Friserhästar i solnedgång, Holland

Oh Happy Day

Somliga dagar stämmer liksom allt, idag var en sådan dag. Lasse var mjuk och fin redan från början och allt gick superbra! Jag red öka/minska volten och så tränade jag på galoppfattningar. Min häst brukar i vanliga fall i galoppfattningar komma upp i någon slags halvgalopp i några meter innan den riktiga galoppen kommer (om man har tur). Men idag så fick vi till riktiga galoppfattningar både från trav, skritt och halt :D
Så idag älskade jag honom ännu mer än vanligt ^^

Sweetie

Gold Medal Dressage

Var med Matilda på Hööks eftersom hon skulle köpa ridväst, och då märkte jag att dom hade 50 % på en del schabrak. Rea är alltid trevligt och det fick bli ett svart Gold Medal dressyrschabrak med vita och röda detaljer. Jag älskar svart-rött så det var väldigt nice att hitta ett sådant snyggt på rea :)


Bilden är lite för ljus, men det är iaf svart med vit och röd kant :)


Lasse redo för ett arbetspass

Bommar är kul

Förra veckan så la jag fram 3 bommar! Jag har inte använt mig av bommar på ett år eller nåt skulle jag tro, så det var lite spännande. Första gången jag red mot dom var de knappt vi kom över men sen tyckte Lasse det blev roligare och roligare för varje gång ^^ Får försöka använda bommer lite oftare tror jag..


Glad ponny

RSS 2.0