Kullavägen fram och tillbaka

Idag red jag ut igen. Idag blev det kullavägen fram och tillbaka. När jag vände fick Lasse väldigt bråttom hem O_o Han var skitjobbig och taktade massa och ville trava... Men men ;)

Pappa hade med sig sin kamera.

Pappa är inte bäst på att zooma ;)

Jag och Lasse <3

Uteritt

Idag har jag ridit ut för första gången sedan snön kom! Blev en liten tur över Lilläng. Där var det många spännande saker. Hästar i paddocken, hästar i hagen, människor på promenad och människor som tömkörde en liten skäck ^^
Uppiggande för både mig och Lasse :)

"Hej Matte ska vi rida ut idag ???"

Ponnyn tycker det är skönt att få vara ute i hagen utan täcke för en gångskull

Lasse vill inte... Jenny fixar!

Idag skulle jag rida lite på volten som vi har uppskottad i paddocken men Lasse ville verkligen inte trava utan bara bråkade med mig, så jag fick idén att pröva att rida nere vid ån. Så jag red ner och skrittade upp en stig och efter några varv travade jag och det var som en helt annan häst! Han bjöd till och med framåt frivilligt. Så kom ihåg: Du måste förstå din hästs behov och vilja och utnyttja dom till din fördel ;)

Sandra och Lasse nere vid ån sommaren 2008 :)

R.I.P Tjockepelle <3

Satt och kollade på lite gamla kattbilder, eftersom stallkatten Pelle på BoRK har gått bort. Han var gammal, så det var helt enkelt hans tur nu... Han har funnits på holmen sedan jag började där när jag var 5 år men nu är han borta :'( Allas våran "tjockepelle" är i katthimlen nu men massa god mat <3

Pelle <3

Kan ju inte bara ha sorgligt inlägg så här kommer lite bilder på Sven också ^^

Sven som bäbis <3

Sven som lite större bäbis :)

Vuxen Svennis :)

Äntligen under -10 grader

Idag var det bara -4 grader här hemma så då passade jag på att rida en stund på volten som var hård men ändå ganska ridbar. Gick att trava ganska ordentligt och jag galopperade lite med men bara för att Lasse itne ville trava ;) Hoppas att snön går bort snart så att jag kan rida ordentligt i paddocken, men vill inte ha regn och inte minusgrader heller. Tror att det är omöjligt att få ett bra väder så att paddocken blir bra just nu men men.

Sötnosen <3

Utfyllnad


Sötaste

RSS 2.0